Продавець "Agro-lider.com.ua": Ваш провідник у світі садівництва та городництва! розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
508 відгуків
ВІДГУКИ ПРО ТОВАР І МАГАЗИН ПОКРАЩАТЬ СЕРВІС В УКРАЇНІ! Залишити відгук
+380 (93) 771-82-63
+380 (93) 771-82-63
"Agro-lider.com.ua": Ваш провідник у світі садівництва та городництва!
Кошик

Політика конфіденційності - agro-lider.com.ua

Предмет політики конфіденційності

Цей розділ Угоди користувача — Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації Сайту agro-lider.com.ua щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач надає за запитом Адміністрації Сайту при реєстрації на Сайті або при оформленні замовлення на покупку товару.

 

Персональні дані, дозволені для обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті agro-lider.com.ua та використання сайту, і можуть включати наступну інформацію:

  • ПІБ
  • Електронна адреса
  • Контактний номер телефону
  • Адреса веб-сайту
  • Skype, Telegram та інші засоби зв'язку з користувачем
  • Назва компанії організації
  • Адреса проживання користувача та доставки Товару (місто, вулиця, будинок, квартира та індекс)
  • Дані про день народження
  • Спосіб доставки та оплати.

 

Адміністрація сайту agro-lider.com.ua захищає Дані, які автоматично передаються в процесі перегляду рекламних блоків та при відвідуванні сторінок, на яких встановлено статистичний скрипт системи ("піксель"):

  • IP-адреса;
  • інформація з cookies;
  • інформація про браузер (або іншу програму, яка здійснює доступ до показу реклами);
  • час доступу;
  • адресу сторінки, де розташований рекламний блок;
  • реферер (адреса попередньої сторінки).

 

Будь-яка інша персональна інформація, необумовлена вище (історія покупок, використовувані браузери та операційні системи тощо), підлягає надійному зберіганню та нерозповсюдженню.

 

Адміністрація сайту agro-lider.com.ua вживає необхідних технічних та організаційних заходів інформаційної безпеки, щоб запобігти безпідставному поширенню інформації та звести ці ризики до мінімуму. Такі заходи включають: використання антивірусних засобів, розміщення носіїв інформації в захищених серверних центрах, шифрування, трансляцію мережевих адрес та приховування внутрішньої структури мережі сайту, розгортання належних систем та процедур управління правами доступу, обмежений доступ осіб до таких даних. Для захисту від випадкової втрати та пошкодження персональних даних використовується резервне копіювання даних. Для захисту конфіденційності та безпеки при взаємодії користувачів із сайтом використовуються стандартні заходи безпеки.

Персональні дані користувача Адміністрація сайту agro-lider.com.ua може використовувати з метою:

  • Ідентифікації користувача, зареєстрованого на Сайті для оформлення замовлення та/або укладання договору купівлі-продажу товару шляхом вчинення електронної угоди на Сайті.
  • Надання користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту.
  • Встановлення зворотного зв'язку з користувачем, включаючи направлення повідомлень, запитів щодо використання Сайту, надання послуг, обробки запитів та заявок від користувача.
  • Створення Персонального кабінету для здійснення покупок, якщо Користувач погодився на створення такого.
  • Повідомлення користувача сайту про стан Замовлення.
  • Надання Користувачеві ефективної клієнтської та технічної підтримки у разі виникнення проблем, пов'язаних з використанням Сайту.
  • Надання Користувачеві за його згодою оновлення продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені сайту або від імені партнерів власника сайту.
  • Здійснення рекламної діяльності за згодою користувача.
  • Надання Користувачеві доступу на Сайти або сервіси партнерів власника сайту з метою отримання продуктів, оновлення та послуг.

 

Способи та терміни обробки персональної інформації:

  • Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну будь-яким законним способом, у тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації.
  • Персональні дані користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України лише на підставах та у порядку, встановленому законодавством України.
  • Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних та технічних заходів для захисту персональної інформації користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також інших неправомірних дій третіх осіб.

Зобов'язання сторін щодо конфіденційності

Користувач зобов'язаний:

  • З метою використання сайту надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом.
  • Відновити, доповнити надану інформацію про персональні дані у разі зміни даної інформації або виявлення помилок.

Адміністрація сайту agro-lider.com.ua зобов'язана:

  • Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності.
  • Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попереднього письмового дозволу Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних користувача

 

Права суб'єкта персональних даних:

Адміністрація сайту agro-lider.com.ua доводить до Вашого відома інформацію про Ваші права як суб'єкта персональних даних, які врегульовано Законом України «Про захист персональних даних», а саме:

  • знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних, або надати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема, інформацію про третіх осіб, яким передаються персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

 

Для поновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, яке Вами надано Компанії згідно цієї Політики Конфіденційності, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань чи претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються компанією, будь ласка, звертайтеся до Компанії agro-lider.com.ua: за електронною поштою turanskiy02@gmail.com

 Зміни до політики конфіденційності

Політика постійно перевіряється і за необхідності оновлюється.

Останнє оновлення: 18.03.2024

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner